Salceson (Ciołek)
Wędlina wieprzowa, podrobowa, parzona w osłonce niejadalnej
Indeks katalogowy: N/A
Skład:
Mięso z głów wieprzowych (38%), woda, golonka wieprzowa (14%), podroby wieprzowe (serca, ozory), sól, żelatyna wieprzowa, przyprawy (gorczyca), wzmacniacze smaku: E621, E627, E631; skrobia ziemniaczana, tłuszcz palmowy, aromat, ekstrakt drożdży, cukier, pietruszka, marchew, ocet, substancja konserwująca E250
Informacje o produkcie
Termin spożycia można przechowywać w chłodziarce 0 – 4 °C
Opakowanie pakowane są pojedynczo próżniowo w foli spożywczej
Kraj Pochodzenia Polska
Czas dostawy realizacja do 2 dni
Bezpieczny transport
Samochody przystosowane do przewozu żywności
Dostawa na czas
Odbiór produktów zawsze w terminie
Odpowiednie opakowanie
Wyroby pakowane próżniowo
zł
25 zł / kg
Produkt dostępny
Dlaczego warto wybierać lokalne produkty?
- wysoka jakość
- brak sztucznych barwników i konserwantów
- pewne źródło pochodzenia
- rodzinna produkcja
Umów się na degustację i poznaj proces wędzenia mięsa!
- ciekawa lekcja z naturalnego przetwórstwa
- darmowa degustacja produktów
- wesoła atmosfera
100% bezpieczne płatności
Produkty z Polski!
Gwarancja pochodzenia produktów
Satysfakcja klientów
10000 zadowolonych klientów
Rodzinna firma z tradycjami
Istniejemy od 2012 roku